viernes, 11 de octubre de 2013

1 MARXA SOLIDARIA VELO-ASOCIACION ALBA PEREZ.

Hola companys ciclistes:
Ens adrecem a vosaltres com a companys de ruta i de passió per la bicicleta, per proposar-vos i convidar-vos a participar a la marxa que estem organitzant des del VELO CLUB EXCURSIONISTA. Es una marxa cicloturista de carretera una mica especial i diferent a tot lo que estem acostumats. Es tracta de:
1a MARXA SOLIDARIA VELO CLUB – ASOCIACION ALBA PEREZ
Com podeu veure es tracta d’una marxa cicloturista solidària amb una marcat caràcter social i solidari. L’objectiu de la marxa es el de recaptar fons per la investigació i lluita contra el càncer infantil. Mitjançant l’ASOCIACION ALBA PEREZ tots els fons que recaptarem aniran integrament al desenvolupament de programes d’investigació contra el càncer infantil, concretament el Sarcoma d’Ewin, que es responsable de que l’Alba ja no estigui entre nosaltres.
Per mes informació de la tasca d’aquesta associació:
A data d’avui ja em aconseguit cobrir la totalitat de les despeses d’organització amb aportacions externes, per la qual cosa, el 1er dels objectius que ens vam marcar ja l’hem assolit: donar el 100% de les inscripcions per la investigació contra el càncer infantil.
Si ara no aconseguim una participació excepcional a la marxa, el 2on dels nostres objectius, tot el treball que hem fet durant aquests darrers mesos no servirà de res. Hem de demostrar que el ciclisme es solidari i quan ens unim podem fer coses molt grans. Adjuntem l’enllaç de la marxa per la vostra informació:
Des del VELO estem segurs que la iniciativa no et deixarà indiferent i ens agadaria comptar amb la vostra participació, encara que sigui com a participant de KM 0.
Moltes gràcies i fins aviat!ç


VELO CLUB EXCURSIONSITA

1 comentario:

  1. Estuvo estupendo compartir con el Alberto Salas y el Pons... fantástica matinal. Un abrazo!!!

    ResponderEliminar